Arrangement

Markedsdag på Steigen Bygdetun - Steigen bygdetun

Markedsdag på Steigen Bygdetun
Lørdag 29. juli kl.11:00-15:00
Inngang: 40,- kr/ barn gratis

Tradisjonen tro holdes det et stort marked på Steigen Bygdetun på lørdagen, rett før Hagbard og Signe vises på Vollmoen. Her samles håndverkere og matprodusenter fra hele Nordland til en skikkelig handel.

Dagen kommer til å bli en utfordring for lommeboka di, som du bør fylle opp med kontanter! På et gammeldags marked kommer du ikke langt med bankkort. Her er det fremdeles bare mynt og sedler som teller!

Men også sansene dine skal få en ekstra påkjenning. Her blir det mangt og meget å se, lukte og smake. Vi lover at ingen behøver å gå sultne herfra! Du får dessuten anledning til å ta med deg hjem en og annen godbit!

Fra hele fylket kommer flinke folk! De byr fram sveler og møsbrømlefser, honning og gelé, suppe og speket kjøtt, reinkjøtt og tørka fisk, bare for å nevne noe.

Flittige håndverkere kommer med håndlagde varer som glass og kurver, smykker og keramikk, snekkerier og treskurd, strikkede votter og vevde ryer.

Fra gammelt av er markedet en gylden anledning til å ta på søndagsstasen, treffe gamle kjente, slå av en prat, prute med handelskarene, og å vise frem ungeflokken. Her kan du  oppleve hvordan håndverkere arbeider, du kan se på deres fine varer, spise godt, ri på hesteryggen og delta i gammeldagse leker.

Vel møtt til markedsdagen på Steigen Bygdetun lørdag 29. juli 2017!

Share on Facebook