Bymuseet i Bodø åpner lørdag 21. april

Nå gjenåpner Bymuseets i Bodø med ny Storsal!
Velkommen til nye lyse og luftige lokaler med mange spennende tilbud på Bymuseet i Bodø.
Museet har fra nå av åpent hver eneste dag. Mandag – fredag kl. 11.00 – 15.00 og lørdag og søndag 12.00 – 15.00

Lørdag 21. april gjenåpner museet etter en nødvendig og kjærkommen oppussing av museets første etasje. Vi feirer begivenheten med åpning av ny utstilling «Se Torsken». Gratis inngang for alle besøkende åpningshelgen 21. og 22. april.

Hva er nytt på Bymuseet i Bodø?

Åpent hver eneste dag.
Mandag – fredag 11.00 – 15.00 og lørdag og søndag 12.00 – 15.00
(NB! stengt på helligdager)

Først ut er «Se Torsken» (fra Tromsø), deretter kommer «Visuelle nabolag» (fra Nasjonalmuseet) som åpner i 20. juni. Videre i september åpner vi ny fast utstilling om «Sølvskatten» og «Løse tråder» av Inger Larsen.

Familiesøndager. Først ut er Fiskesprell for hele familien søndag 29. april. (e-billett)

Foredragskvelder «Viten Avec». Gjennom året vil vi inviterer til interessante foredrag i uformelle omgivelser – og med mulighet for litt forfriskninger til.

Lokaler egnet til formidling og forestillinger.

Fokus på Bodøs historie i utstilling i andre etasje.

Billettpriser:
Voksen 70,-
Barn/studenter 10,-
Grupper + 10 personer. 50,- pp.
For enkelte arrangementer gjelder egne billettpriser.

Velkommen!