Bymuseet i Bodø stengt til 21. april 2018

Vi bygger om og moderniserer i Prinsensgt. Bymuseet i Bodø.
Fra 1. desember 2017 stenger vi dørene på museet. Museet åpner igjen i ny forbedret utgave 21. april 2018.
Utstillingen slik den har fremstått til i dag ble satt opp tidlig på 80-tallet. Tiden er med andre ord moden for fornying.

Første etasje bygges helt om og vil etter ombygging gi et lokale som egner seg både for temporære utstillinger, møter,  foredrag og forestillinger.
I tillegg til et forbedret og nytt publikumsområde får vi i denne fasen av ombyggingen også utbedret nødvendige tekniske utfordringer som museet har.

Museet åpner igjen lørdag 21. april 2018
Vi feirer ny storstue på museet og ny utstilling «Se Torsken» med gratis inngang lørdag 21. og søndag 22. april kl. 12.00 – 15.00.

Det er styret i Stiftelsen Bodø Museums Venner som har bevilget pengene som muliggjør første fase av ombygging av museet.
Med 1,5 millioner skal vi komme i mål med trinn en av en arbeidet med å revitalisere Nordlandsmuseet – Bymuseet i Prinsensgt. i Bodø.

Forrige nyhet