L

Kontaktinfo

Telefon
+47 75 50 35 00

Epost
post@nordlandsmuseet.no 

w

Sommerverter 2020 til Kjerringøy handelssted og Løp gård

Vil du formidle historie i et spennende arbeidsmiljø og unike omgivelser? Nordlandsmuseets anlegg Kjerringøy handelssted, Løp gård og det nye Jektefartsmuseet i Bodøsjøen søker etter sommerverter juni-august 2020.

13.03.202014:38 Bjørg Nilsen

Last ned utlysningsteksten som pdf her

Sommerverter 2020 til Kjerringøy handelssted og Løp gård 

Vil du formidle historie i et spennende arbeidsmiljø og unike omgivelser? Nordlandsmuseets anlegg Kjerringøy handelsstedLøp gård og det nye Jektefartsmuseet i Bodøsjøen søker etter sommerverter juni-august 2020. (for Jektefartsmuseet se egen utlysning)

 

Sesong Publikumsvert (formidler) Kjerringøy handelssted

Som publikumsvert er du museets ansikt utad, holder omvisninger, deltar i forskjellige aktiviteter, dramatiseringer og opplegg for publikum. Det er en fordel om du har erfaring fra formidling fra før, for eksempel erfaring med teater eller undervisning. Du vil også kunne få andre oppgaver, som salg i museumsbutikk og kafé samt forefallende arbeid. Erfaring fra kunderettet arbeid og salg vil bli vektlagt.

Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv og utadvendt, og ønsker å formidle spennende historier i vårt populære museum. Du må kunne snakke norsk og engelsk flytende. Det er et pluss om du kan flere språk. Du må ha gode formidlingsevner og være ansvarsfull og selvstendig.

Kjerringøy handelssted har åpent alle dager 11-17 i sesongen 23.05 - 31.08. 2019.
Vertene jobber etter turnus med fri minst hver tredje søndag.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Ida Bendiksen:

Ida.bendiksen@nordlandsmuseet.no , tlf. 91 00 64 43

 

Sesong kafemedarbeider Kjerringøy handelssted

Vi søker etter en serviceinnstilt sommervert som liker å holde på med mat og være vertskap. Som kafemedarbeider deltar du både i tillaging, anretning og salg av mat og drikke i våre hyggelige kafeer. Kunnskap og erfaring innen kjøkken og IK-mat er en fordel. 

Kafeen på Kjerringøy er et viktig tilbud for både tilreisende og lokalbefolkning. God mat er en viktig del av helhetsopplevelsen på våre museer. Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv og utadvendt, og ønsker å skape gode opplevelser på vårt museum. Du må være ansvarsfull og selvstendig. Erfaring fra kunderettet arbeid og salg vil bli vektlagt.

Kjerringøy handelssted har åpent alle dager 11-17 i sesongen 23.05 - 30.08.2020.
Vertene jobber etter turnus med fri minst hver tredje søndag.

Spørsmål om stillingen rettes til Astrid Olsen

booking.kjerringoy@nordlandsmuseet.no , tlf. 95 27 97 75

 

 

Sesong kafevert Løp gård kafé

Vi søker etter en serviceinnstilt sommervert som liker å holde på med mat og være vertskap. Som kafemedarbeider deltar du både i tillaging, anretning og salg av mat og drikke i vår hyggelige kafé. Kunnskap og erfaring innen kjøkken og IK-mat er en fordel. 

Kafeen på Løp er et populært sommertilbud i unike omgivelser. God mat er en viktig del av helhetsopplevelsen på våre museer. Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, positiv og utadvendt, og ønsker å skape gode opplevelser på vårt museum. Du må være ansvarsfull og selvstendig. Erfaring fra kunderettet arbeid og salg vil bli vektlagt.

Løp gård har åpent lørdager og søndager 11-17 i sesongen 20.06 - 30.08. 2020.
Vertene jobber etter turnus med fri minst hver fjerde søndag.

Spørsmål om denne stillingen rettes til Barbro Laxaa på

barbro.laxaa@nordlandsmuseet.no , tlf. 95 14 04 36

 

 

Alle våre sommerverter jobber etter turnus og jobber også i helger etter en fast vaktplan, med fri minst hver tredje søndag og 35,5 timers arbeidsuke i full stilling. Som sommervert hos oss må du jobbe minst 3 uker. Du må angi i søknaden hvilken periode du søker om.

Pass på å skriv tydelig hvilken stilling du søker på. Du kan søke flere stillinger i samme søknad, dersom det kommer klart frem hvilke stillinger du søker på.

Overtid eller ekstra tilkallingsvakter må påregnes. Arbeid på et av avdelingens andre museumsanlegg kan også bli forespurt.

Søknad med CV sendes post@nordlandsmuseet.no 
innen
mandag 13. april 2020. 

Oppgi ønsket arbeidssted(er) og hvilken periode du kan arbeide.

 

 

google map